fbpx
Aarhus C DK
+45 24 26 84 03
trine@broderist.com

Book Broderisten

Book et foredrag eller en anderledes event med Broderisten!

Skal du finde på den geniale og overraskende event til at fylde et par timer op til personalearrangementet eller firmafesten? Mangler du et perfekt foredrag om anderledes håndarbejde til en højskole, efterskolens håndarbejdslinje eller den lokale forening? Eller vil du lave en anderledes event på det lokale bibliotek, i idrætsforeningen eller bare med en gruppe venner og veninder? Så book en time, en dag eller en aften fyldt med broderi og røverhistorier! Husk, at alle kan lære at brodere, og man kan sagtens brodere fede og badass ting.


Broderisten Trine Runge Jessen, der er uddannet fra Designskolen Kolding og har flere end 20 års erfaring med håndarbejde, tekstiler og events, tilbyder underholdende, oplysende og medlevende foredrag/workshop med masser af bajere, bandeord og broderi. Foredragene er egnede for alt fra 12 til 200 personer, og der er mulighed for at skræddersy indholdet, så det passer lige til jeres tidsplan og temperament.


Et aften med Broderisten kunne for eksempel foregå sådan her:

To stive timer med en blanding af foredrag og broderiworkshop, hvor hver deltager får et lille broderiki og måske oven i købet en øl. Der opfordres til broderi på promiller, mens Trine fortæller om hendes kærlighed til broderi, hvordan broderi er godt for både krop og sjæl, og hvordan alle kan komme i gang med at brodere.

“Broderi på recept” 

Det er titlen på et nyt foredrag/workshop med Broderisten og læge Lærke Egefjord. Trine fyrer den af på vanlig skæv facon, mens Lærke gør jer klogere på, hvorfor arbejde med hænderne på ingen måde er spild af tid, men ligefrem vigtigt for at øge vores livsglæde og forebygge stress.
Det er et par timer, der er både underholdende og lærerige, og hvor praksis forenes med lettilgængeligt teori.

Kalender – se kommende events her

Kontakt mig via formularen her

for at få et tilbud på en event eller et foredrag hos jer

  Det siger andre

  efter foredrag med Broderisten Trine Runge Jessen:

  Biblioteksformidler Tine Kromann Myssen
  Guldborgsund Bibliotekerne

  Trine er god til at formidle, meget underholdende – og “vader direkte ind i folk”, så man ikke kan andet end at blive grebet af broderiet og hende tilgang til det.
  Fem stjerner ud af fem herfra!

  Mette Kibsgaard, Kostumeafdelingen
  Det kongelige Teater


  Kort og godt om besøg fra Broderisten:
  – Voldsomt underholdende
  – Trine er begavet og finurlig
  – Fagligt berigende og inspirerende
  – Meget anderledes og overraskende

  Event- og Frivilligkoordinator Claudia Bøje Hansen
  Koldinghus


  I anledningen af Håndarbejdets Dag, lavede Trine to meget underholdende talks i Ruinsalen på Koldinghus. Hun opfordrede til at man dulmer hverdagsfrustrationer med broderi og at man kun skal brodere ting, man selv synes er pæne.

  Line og Signe
  Kreaværk i Middelfart

  Tak for en herlig aften i dit selskab. Skønt med en god blanding af grin og broderi-godbidder for både nybegyndere og garvede broderister. Der var festlig og lun stemning henover aftenen og flere spurgte allerede til hvornår vi næste gang holder en lignende aften. Tak fordi du kom og leverede god energi til alle.

  Odsherred Bibliotek

  Broderisten Trine Runge Jessen gæstede Odsherreds Biblioteks garnfest med sit foredrag og workshop om Badass broderier. Folk stod med næsen trykket mod de lukkede glasdøre i håb om at komme ind til de heldige. Og heldige var de der havde sikret sig en billet.

  Trine underholdt med skarpe og humoristiske kommentarer til forne tiders broderitraditioner, som fik en ordentlig rusketur.

  Men det var ikke kun morsomt. Deltagerne fik mange gode praktiske forklaringer og tips til egne projekter. Efter workshop med Trine vil korssting aldrig være det samme, men sjovere, vildere og noget man tør kaste sig ud i.

  Bedste anbefalinger fra Odsherred Bibliotek.