fbpx
Aarhus C DK
+45 24 26 84 03
trine@broderist.com

Persondatapolitik

Persondatapolitik hos Broderist.com

Vi indsamler kun persondata, når det er relevant for os, og vi gør det kun, når det er nødvendigt for din aktivitet hos Broderist. Vi overholder altid alle relevante og gældende lovbestemmelser i forbindelse med indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata.

Oplysninger vi indsamler

Broderist indsamler og behandler dine persondata, når du foretager følgende handlinger:
Besøger vores hjemmeside

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på broderist.com er
Trine Runge Jessen, Ole Rømers Gade 46, CVR 32248861.

Behandlingsgrundlag og formål

Vi indhenter dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse for at kunne levere de produkter eller ydelser, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse. Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) slettes 2 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjepart, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. Vores hjemmeside hostes hos Simply.com, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside, opbevares i Simply.coms datacentre. Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  – At få adgang til og få ændret dine persondata
  – At få slettet persondata
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til trine@broderist.com.