fbpx
Aarhus C DK
+45 24 26 84 03
trine@broderist.com

Broderigarn

Intet broderi uden broderigarn – og her finder du et forbandet stort udvalg af lækre farver, som du kan bruge til alt fra dine egne personlige protestbroderier til julegaver med flabet kant!

Er det svært at brodere?

Oh no! Det bedste ved broderi er – at det er en satans lækker hobby med en læringskurve, der er lige så flad som cykelstierne i København!

 

Hvis du kan holde en nål med tråd i den ene hånd og et stykke broderistof i den anden, så er du faktisk allerede ret så godt i gang.

 

Det er sagtens noget du kan lære alene, men hvis det kribler lidt i fingrene for at få hjælp af en, der efterhånden har stukket sig frem til en del broderier, så hold endelig øje med Broderistens kalender – hun kommer nemlig gerne land og rige rundt for at lære folk om den uimodståelige charme ved korsstingsbroderi.

Hvilket garn kan man bruge til broderi?

Når du skal finde det der helt absolut rigtige broderigarn til dit projekt – er der så noget, der er bedre end noget andet? Det korte svar er: NEJ. Du kan faktisk brodere med alt fra fancy broderigarn til uldgarn – ja endda fiskesnøre du har fundet ude i redskabsskuret kan også bruges til et eller andet.

 

Noget er dog væsentligt nemmere at brodere med end andet. Så hvis du ikke er på udkig efter en fuldstændig åndssvag udfordring, så plejer broderigarn at være det foretrukne redskab til formålet. Men altså … vi dømmer ikke!

DMC broderigarn

Et broderigarn, der er svært at vandre udenom, når man først har fået en hang til stikkeriet, er DMC’s klassiske broderigarn. Faktisk er det så lækkert at arbejde med, at man hurtigt får lyst til at anskaffe sig alle farverne til sin samling. Det er så umådeligt tilfredsstillende at se alle farverne ved siden af hinanden.

 

Og så DMC findes i intet mindre end 500 forskellige farver. En af de HELT store fordele ved DMC’s broderigarn er at det er både lys- og farveægte! Det betyder at det ikke smitter af og at det ikke mister farven hen ad vejen. Det er en pænt stor fordel at du hverken får rødbedefarvede naller når du stikker og at farven heller ikke rasler af, hvis du broderer mens du får en hedestigning!

Broderigarn i uld

Hvis tålmodigheden ikke ligefrem hænger dig ud af halsen, så kan sådan nogle bitte små, satans sirlige kryds godt være noget man helst holder i en voldsomt lang og strakt arm.

 

Heldigvis er der ingen der har sagt at korssting skal være mikrosmå eller tage sindssygt lang tid at lave. Broderigarn i uld er nemlig både afsindigt lækkert at arbejde med og kombinerer du det med stramaj, i stedet for aida, har du et færdigt korsstingsprojekt i løbet af nul komma fem! Det er et særdeles begyndervenligt broderiprojekt til den utålmodige broderist in the making.

Indkøbskurv indhold:

0 elementer - 0,00 kr.