fbpx
Aarhus C DK
+45 24 26 84 03
trine@broderist.com

Broderikits

Blod på broderi-tanden? Broderisten har designet nogle særdeles fabelagtige broderikits, der passer til både nybegynderen og den olympiske broderimester.

Det er den ideelle gave til andre broderister, der heller ikke magter flere mønstre med nævenyttige nisser eller egern med seler på.

Hva’ fa’en bruger man til at brodere?

Egentlig er det kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan brodere med og hvad du i bund og grund kan brodere på. Uortodokse materialer kan dog godt kræve, at man er lige lovlig løsningsorienteret – så hvis du leder efter noget der er lidt nemmere at gå til, skal du som regel bruge:

Med et kit fra broderisten slipper du dog for at skulle bruge dine dyrebare hjerneceller på at skrawe’ det hele sammen selv. Hele molevitten er nemlig samlet i et kit, hvor du får alt det med, som du får brug for til at lave et fuldstændig fremragende korsstingsbroderi. Ja, altså bortset lige fra den gode tålmodighed og en kold top – det må sgu selv skaffe dig.

Hvordan starter man et broderi?

Det er the grand old question som broderisten tit hører fra folk, der gerne vil i gang med deres helt eget korsstingsstikkeri. Så hvordan kommer man i gang hvis man er lige så grøn som en flaskeøl?

En absolut begynder på broderibanen kan hurtigt blive skræmt væk af alverdens regler og teknikker, men her hos broderisten hersker der intet teknikdiktatur!

Det nemmeste sted at starte er uden tvivl med et broderikit som først og fremmest er sjovt at lave. Hold dig helst fra tørre designs og ligegyldige citater – så undgår du bedst at dø af kedsomhed undervejs.

Hvis du har spørgsmål til dit nye broderikit, så smid en mail afsted til trine@broderist.com – der er nemlig altid hjælp at hente.

Få ro i skallen med et broderikit

Ud over at det er så forbandet fedt at lave noget med sine egne hænder, så er broderistens erfaring også, at broderi er en fremragende måde at lukke hverdagens stress og jag ude for en stund!

Om du laver et broderi med et kit eller giver den gas med dit kreative frisind, så er broderi en yderst transportabel hobby. Hvad enten du helst vil gemme dig væk fra de skrigende børn på dit hjemmekontor, eller drager i hobbyeksil på den lokale bodega – så er et korsstingsbroderi en skøn kompagnon. Ja, faktisk kan man hurtigt gå så langt som at sige, at det er vanvittigt vanedannende.

Så anbefalingen herfra er tydelig: Du bør kun give dig i kast med korssting hvis du er forberedt på at blive voldsomt afhængig af det!

Indkøbskurv indhold:

0 elementer - 0,00 kr.