fbpx
Aarhus C DK
+45 24 26 84 03
trine@broderist.com

De små

Nogle gange må det sgu godt være nemt at imponere – og det gør du satanedme med Broderistens små broderikits. De er lette at gå til, og du står tilbage med 100% badass beundringsfaktor!

Hurtigt ind – hurtigt ud

Selvom vi nok alle kan blive enige om, at der er noget ved snakken, når det kommer til den herlige hobby som vi kender som korsstingsbroderi, så har både den kvikke og knap så kvikke stikker nok efterhånden bemærket, at sådan et fritidsstikkeri godt kan tage liiiiige lovlig lang tid at nå i mål med.

Men bare rolig, Broderisten har naturligvis haft dig, der ikke ligefrem kan prale af tålmodighed som din kernekompetence, med i tankerne og lavet en gevaldig samling af små broderikits – nogle er endda så små, at du knap kan nå at drikke din bajer, før du har et færdigt broderi i hånden. Det er sgu da imponerende!

Hvad fa’en kan man bruge et lille korsstingsbroderi til?

Du kender nok godt den gamle traver – det er ikke størrelsen, men gørelsen. Og i det her tilfælde så er det også de uanede muligheder for anvendelse. Smid dit lille korssting på din mors gamle denimjakke, eller giv en gave der for alvor sætter smil på alles læber!

Små broderikits er fremragende i alle tænkelige (seriøst, vi mener det fandme) scenarier. Som bordkort, takkekort, små billeder, og naturligvis all time favorite – snapseforklædet!

Hvordan broderer man korssting?

Ja, Broderisten indrømmer det gerne … et færdigt korsstingsprojekt ser faktisk mere kompliceret ud, end det egentlig er. Så hvordan kommer du bedst i gang med de små og stærkt vanedannende krydser? For det er faktisk ræddi’ nemt at kaste sig ud i!

Start med at finde et sjovt motiv – Broderisten anbefaler blandt andet dette Aarhussæt. Det næste skridt er ganske valgfrit, men yderst fordelagtigt. Gør gerne klar til seancen med en god øl (Ceres Top er klart at foretrække).

Herfra handler det blot om, at du sætter det ene kryds efter det andet. Om du vælger den ene metode frem for den anden – eller kaster alle metoder lige ud af vinduet og kører dit eget show, er sådan set ligegyldigt!

Det, det reelt set handler om, er at du finder din egen vej og gør det på den måde, der passer bedst til dit temperament! Der kommer ingen løftede pegefingre herfra og du ryger med garanti heller ikke i håndarbejdshelvede, fordi dine krydser måske ikke lige vender den samme vej allesammen!

Indkøbskurv indhold:

0 elementer - 0,00 kr.