fbpx
Aarhus C DK
+45 24 26 84 03
trine@broderist.com

Tilbehør i vildskab

Tilbehør til broderi behøver slet ikke kun at være funktionelt – det må faktisk også godt være ualmindeligt fedt at arbejde med. Broderisten har samlet et helt særligt udvalg af alt det fede stikke-tilbehør, du skal bruge for at komme godt i gang.

Musthaves til din stikker-stash-bag

Måske spørger du dig selv: Hvordan lykkes det Broderisten at stikke så vanvittig mange broderier og samtidig have det sjovt? Svaret er: det rigtige udstyr sæføli’!

Her er en liste over de ting som Broderisten altid selv prøver at have med i sin stash-bag:

Nok Danmarks fedeste udvalg af broderi tilbehør

Om du har en trang til at købe et broderikit med et voldsomt fedt design, eller ser dig selv mere som en selvstændig solo-stikker – så er der et par ting som du sjældent kan komme udenom at få brug for. Altså i hvert fald hvis du gerne vil gøre din arbejdsproces så nem som overhovedet muligt. Det gør det jo i øvrigt også mere overkommeligt at tanke op med lidt arbejdsbenzin (øl) på samme tid.

Derfor har Broderisten samlet alt det du skal bruge for at komme godt i gang med dit helt eget stikkeprojekt. Selvom en af de helt store fordele ved korsstingsbroderi er, at det ikke kræver at du vender pengepungen på vrangen for at komme i gang – så kender de fleste af os jo nok devisen om, at man ikke skal gå ned på udstyr! Og det vil Broderisten fandme gerne støtte op om!

Brug hænderne for hovedets skyld!

Eller: Brug hænderne for hovedets skyld

Hvis der er noget vi har rigeligt af i disse tider, så er det skærmtid og travle hverdage foran en moderne datamat. Så hvad gør man, når det er blevet lige lovlig stresset og digitalt? Man laver noget så analogt som et korsstingsbroderi sgu da!

At stikke det ene lille kryds efter det andet er en yderst vanedannende aktivitet. Det er både det perfekte afbræk fra kedelige voksenbeslutninger i tilværelsen og så er det også nemt at have med dig når du skal ud og drikke en øl med venner og bekendte. Kombinationen af broderi og godt selskab er faktisk en af de ypperste anbefalinger fra Broderisten selv.

Indkøbskurv indhold:

0 elementer - 0,00 kr.