fbpx
Aarhus C DK
+45 24 26 84 03
trine@broderist.com

Hjælpemiddelcentralen

Broderisten har naturligvis samlet de mest nødvendige dimser og gadgets til et vellykket korsstingsbroderi lige her.

Hvordan ved man hvad man skal bruge?

Hvis Broderisten skulle komme med én god grund til, at du skulle komme i gang med at korsstingsbrodere – så er det sgu nok, at det er så nemt at gå til!

Modsat mange andre af de dersens hobbyer, hvor man jo nærmest har ruineret sig selv i udstyr inden man overhovedet er kommet i gang, så er det temmelig let at starte med at brodere. Faktisk er det SÅ nemt, at du sagtens kan nøjes med at købe et broderikit, hvis du bare ikke magter at samle hele svineriet sammen selv.

Broderistens tip til et nemt broderi

Orker du heller ikke det der pis med at tælle hele vejen fra den ene ende af dit aida til den anden? For hvis vi nu skal være helt, HELT ærlige, så er det ikke ligefrem det der pussenussede tællearbejde, der er just tiltalende ved projektet. (For slet ikke at tale om hvor meget det står i vejen for at kunne brodere på en tilforladelig promille!).

Derfor har Broderisten et foretrukkent hack, som hun elsker at dele med Gud og hver eneste, der gider at lytte. Og hvad er det så, spørger du nok? Det er den helt ubegribeligt eminente trylletusch, der går af under vandhanen, (eller hvis du vælter din øl udover broderiet.) Med den kan du nemlig tegne alle hjælpelinjerne op direkte ovenpå dit aida – og så er du klar til at sætte en koloni af krydser uden at tænke for meget over det, i en fandens fart!

Broderistens online brodeributik

Det behøver hverken være dyrt eller besværligt at komme i gang med et godt broderi. Faktisk har Broderisten det helt og aldeles modsat! Så hvad enten du er til de helt store projekter eller de bittesmå, så finder du heldigvis lidt af hvert lige her.

Hvis du sidder der i sofaen og tænker “det lyder sgu alt sammen meget fint, men jeg har lige et spørgsmål eller to” – så må du altid gerne række ud til Broderisten hvis du har et behov eller to for bevingede ord eller gode fifs! Send en mail til trine@broderist.com – så ser selveste Broderisten på det og bikser et mere end tilfredsstillende svar sammen til dig!

Indkøbskurv indhold:

0 elementer - 0,00 kr.