Aarhus C DK
+45 24 26 84 03
trine@broderist.com

Broderist-Workshop hos Drejerinden på Nordfyn

399,00 DKK

Broderisten broderer på Nordfyn

En aften med stikkeri, håndbajer og citronmåne!

Broderisten byder på en megasjov aften med en ret skæv tilgang til broderiet som omdrejningspunkt. Alle kan være med og der er grinegaranti!

Der er plads til 12 deltagere på workshoppen

Ryd

Beskrivelse

Nordfyn får besøg af broderisten!

Jeg glæder mig vanvittigt til at besøge både smukke Nordfyn men sandelig også den fine butik “Drejerinden og Værkstedsfejeren”. Her er det gode håndværk i fokus og jeg er så heldig at det er her, jeg skal holde workshop tirsdag den 8. juni kl. 18.30-21.30

Lidt om workshoppen:

Du vælger selv hvilket tema, du har lyst til at kaste dig over og der er mange fine broderikits at vælge imellem:

“Broderede Bandeord” – “Djævelsk Metal”

“Tattoo-Bannere m. Fuck, Nej og Pyt” – “Broderistens ABC”

“Broderi og Bold” (godt nok AGF-tema men der ku’ jo godt være en eksiljyde til stede)

Det får du:
3 sjove timer fyldt med kreativt samvær.
Et af de ovenstående broderikits (værdi 199,- kr.) med mønstre og materialer samt undervisning i hvordan det bruges. Vi skal selvfølgelig også nyde en kold Ceres Top og et stykke citronmåne direkte fra Dancake…

Workshoppen er absolut fri for teknik-udskamning, og der fokuseres på udtryk frem for teknisk snilde. Alle kan være med uanset niveau, men en minimumsalder på ca. 13 år anbefales.

Covid-19
Regeringens retningslinjer overholdes naturligvis, så der vil være afstand mellem deltagerne samt masser af håndsprit. Man skal have mundbind på hvis man bevæger sig rundt, men naturligvis ikke når man sidder på sin plads.

OBS!
Fortrydelsesret vedr. workshops
Der gælder ingen fortrydelsesret for køb af billetter i henhold til ”Lov om visse forbrugeraftaler” §18 stk. 2 nr. 12. En købt billet kan derfor som udgangspunkt ikke refunderes eller byttes til et andet arrangement. Bliver man forhindret i at komme, må man naturligvis gerne videresælge/give billetten til en anden. I tilfælde af at workshoppen aflyses af broderist.com refunderes det fulde beløb.

Tid og sted:

Kl. 18.30-21.30

Drejerinden og Værkstedsfejeren, Ejbyvej 53, 5471 Søndersø, www.drejerinden.dk

Yderligere information

Dato

Tirsdag 8. juni kl. 18.30-21.30 UDSOLGT