Aarhus C DK
+45 24 26 84 03
trine@broderist.com

Broderist-Workshop hos Kogebogeriet i København UDSOLGT

499,00 DKK

Broderisten rykker ind hos Kogebogeriet i København

En aften med både spisning og broderi i vildskab!

Broderisten byder på en megasjov aften med en ret skæv tilgang til broderiet som omdrejningspunkt. Alle kan være med og der er grinegaranti!

Max. 12 deltagere pr. event!

Ryd

Beskrivelse

Jeg har været så heldig at få lov til at rykke nål, tråd og bandeord ind i Kogebogeriet, som ejes og drives af Bitten Nielsen.

Bitten er passioneret omkring flere ting, men især er kærligheden til kogebøger stor. Hun har skabt en helt fantastisk butik og café, hvor du både kan nyde hendes lækre mad men også få fat i lige præcis den der HELT særlige kogebog, som du ikke kan få andre steder!

Bitten går fandme all in på tingene og denne sammenhæng er ingen undtagelse! Vi starter nemlig aftenen med at indtage Bittens helt særligt fabelagtige udgave af Pølsemix! Det bliver episk!

Når vi så er godt mætte og har suget alle fritter og pølsestumper i os, kaster vi os sgu ud i det med nål og tråd!

Du vælger selv hvilket tema, du har lyst til at kaste dig over denne aften og der er mange gode broderikits at vælge imellem:

“Broderede Bandeord” – “Djævelsk Metal” – “Girl Power” 

“Tattoo-Bannere m. Fuck, Nej og Pyt” – “Broderistens ABC” 

“Broderi og Bold” (godt nok AGF-tema men der ku’ jo godt være en eksiljyde til stede) 

Det får du:
4 sjove timer fyldt med kreativt samvær.
Et af de ovenstående broderikits (værdi 199,- kr.) med mønstre og materialer samt undervisning i hvordan det bruges. En håndbajer at styrke sig på og naturligvis en god omgang af Bittens pølsemix.

Workshoppen er absolut fri for teknik-udskamning, og der fokuseres på udtryk frem for teknisk snilde. Alle kan være med uanset niveau, men en minimumsalder på ca. 13 år anbefales.

Covid-19
Regeringens retningslinjer overholdes naturligvis, så der vil være afstand mellem deltagerne samt masser af håndsprit. Man skal have mundbind på hvis man bevæger sig rundt, men naturligvis ikke når man sidder på sin plads.

OBS!
Fortrydelsesret vedr. workshops
Der gælder ingen fortrydelsesret for køb af billetter i henhold til ”Lov om visse forbrugeraftaler” §18 stk. 2 nr. 12. En købt billet kan derfor som udgangspunkt ikke refunderes eller byttes til et andet arrangement. Bliver man forhindret i at komme, må man naturligvis gerne videresælge/give billetten til en anden. I tilfælde af at workshoppen aflyses af broderist.com refunderes det fulde beløb.

Din ordrekvittering er din billet. Print ud og medbring eller hav den klar til at vise fra din telefon.

 

Tid og sted:

Kl. 17.00-21.00

Kogebogeriet, Guldbergsgade 10, 2200 København N

 

 

 

Yderligere information

Dato

Tirsdag 1. juni 2021 kl. 17.00-21.00 UDSOLGT, Onsdag 2. juni 2021 kl. 17.00-21.00 UDSOLGT, Torsdag 3. juni 2021 kl. 17.00-21.00 UDSOLGT

Du kunne også være interesseret i...