Aarhus C DK
+45 24 26 84 03
trine@broderist.com

Broderistof | Aida 5,4 Antique White

140,00 DKK265,00 DKK

Antique White

Vælg mellem 0,5 meter eller hele meter.
0,5 meter 140,- kr.
1 meter 265,- kr.

Ryd
Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Aida er navnet på det stof jeg broderer på. Tallet 5,4 betegner størrelsen på stoffet. Altså ikke hvor stort stofstykket er, men hvor mange sting du kan lave pr. cm stof. Du kan lave 5,4 korssting på 1 cm af denne type Aida. Det synes jeg er helt tilpas – hverken for småt eller for stort.

Denne farve ligger lige imellem Ivory (min favorit) og den helt kridhvide (min absolutte ikke-favorit, som du ikke behøver lede efter her på shoppen) og jeg synes det er et fint alternativ, hvis man ikke lige er til Ivory.

Stoffet består af 100% bomuld og er ret stift i det, men det bløder op når man har det mellem hænderne. Når du er færdig med at brodere og stoffet er helt slasket og blødt, kan det med fordel dampstryges, så det genvinder stivheden.

Stoffet er 130 cm. bredt og er foldet på midten. Det er endnu ikke lykkedes mig at få den fold hverken vasket eller strøget væk, så jeg klipper den fra, så den ikke ser idiotisk ud på det færdige broderi. Det er sgu så træls at skulle lave 20.-30.000 sting om! Vær obs. på at der kan forekomme folder i stoffet ved forsendelsen, hvilket betyder omkring 0%

 

Vaskeanvisning: maskinvask på max. 30 grader.

Jeg vil anbefale at du syr med 2 tråde DMC garn.

Se evt. Broderistens sytips her INSTRUKTIONER

Yderligere information

Antal meter

0,5 m, 1,0 m