fbpx
Aarhus C DK
+45 24 26 84 03
trine@broderist.com

Broderistof | Aida 5,4 | Lyserødt

100,00 kr.350,00 kr.

Lyserødt aida 5,4

Hubba Bubba, candyfloss og lækker lipgloss!

Det er lige hvad jeg kommer til at tænke på!

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Lækker lyserød lige til at stikke i!

 

Broderistoffet jeg broderer på kaldes aida og det fås i forskellige størrelser. Jeg er helt tosset med denne størrelse, som hedder 5,4. Det meget mundrette tal fortæller bare, at man kan lave 5,4 korssting pr. cm.

Stoffet er pænt stift i det, men det bløder op når man har det mellem hænderne. Når man er færdig, kan det med fordel dampstryges, så det genvinder stivheden.

Stoffet er 110 cm. bredt og er foldet på midten. Det er endnu ikke lykkedes mig at få den fold strøget væk, så jeg klipper den fra, så den ikke ser idiotisk ud på det færdige broderi. Før jeg vidste det, broderede jeg en meget smuk sailor på et stykke aida med en fold på. Jeg troede at den kunne vaskes eller stryges væk, men hey det blev så et nej..! Så jeg har altså et sygt flot broderi på 15.000 sting med en gigagrim fold på. Så det var lige et tip herfra – klip midterfolden fra eller send mig det magiske tip til at få den væk, tak. Vær obs. på at der kan forekomme folder i stoffet ved forsendelsen, hvilket betyder omkring 0%

Jeg vil anbefale at du syr med 2 tråde DMC garn på denne størrelse aida, som er 5,4

Vaskeanvisning: maskinvask ved max. 30 grader

Se evt. Broderistens sytips her INSTRUKTIONER

Yderligere information

Vælg str.

50×55 cm, 50×110 cm, 100×110 cm

Du kunne også være interesseret i...