fbpx
Aarhus C DK
+45 24 26 84 03
trine@broderist.com

Luksus kursus | Enkeltværelse med eget bad (udsolgt!)

6.300,00 kr.

Hvad siger du?

3 dage i luksus med god tid til nål og tråd?

Og bliver man klogere samtidig?

Lækker mad og kolde pils?

Fuck ja!

 

Ikke på lager

Beskrivelse

Sy skævt sammen & styrk din kreativitet

– få ro i skallen med korssting

Hvorfor er broderi så sundt for dit hoved? Hvad sker der i din hjerne og krop, når du kaster dig ud i et kreativt projekt? Og hvordan skaber du optimale rammer for selvforglemmelse i kreativiteten?

Alt det og meget mere bliver du klogere på dette underholdende og lærerige kursus, hvor læge Lærke Egefjord og Broderisten Trine Runge Jessen forener broderi, bajere og korssting med hjerneteori, mental inspiration og værktøjer til et kreativt liv.

Smukke Gl. Brydegaard, som er tæt på skov og strand, ved Haarby på Sydfyn danner rammerne for det tre dages kursus, hvor du får Broderistens allerbedste cowboytricks inden for kunsten at brodere korssting, når hun sætter ild i nålene. Og samtidig får du læge Lærke Egefjords evidensbaserede viden om, hvorfor arbejde med hænderne giver så meget godt til krop og sjæl, og i høj grad er med til at øge vores koncentration og livsglæde og ligefrem kan forebygge stress.

Ud over de faglige workshops er der god tid til at nyde stedets gode mad og smukke rammer – og ikke mindst tid til at hygge sig sammen – med eller uden korssting.

Hvor               Gl. Brydegaard, Haarby, Fyn

Hvornår          31. oktober – 2. november 2024

Inkluderet      4 workshops (inkl. kreative materialer og et kompendium, hvor al viden fra kurset er samlet),

                        3 overnatninger og fuld forplejning

Pris                 5.800 kr. i enkeltværelse, hvor 3 deler bad & toilet

                        6.300 kr. i enkeltværelse med eget bad & toilet

Deltagerantal 22

Tilmelding senest den 18. september 2024. Skulle der mod forventning ikke være nok deltagere til at gennemføre kurset, får du naturligvis dine penge retur efter denne dato. Hvis du selv aflyser inden den 15. august, refunderer vi det indbetalte beløb minus 1.000 kr. Kommer aflysningen efter den 15. august refunderes NUL kroner. Du er naturligvis meget velkommen til at sælge pladsen og vi er også behjælpelige med at prøve at slå den op igen.

Anden info – forplejning:

I køkkenet på Gl. Brydegaard bager, sylter og braser de selv. Maden er lavet helt fra bunden med fokus på lokale råvarer, økologi og dyrevelfærd.

Og vi kommer ikke til at lide nød, for ud over tre hovedmåltider, er der formiddagssnacks og hjemmebagt kage hver eftermiddag.

Der er også gratis kaffe, te, vand og frugt til alle workshops.

Drikkevarer her udover står for egen regning

 

PROGRAM

Torsdag den 31. oktober

Fra kl. 14.00 Indkvartering

Kl. 16.00 – 17.30 Velkomst, rundvisning og let broderiworkshop

Kl. 18.00 – 19.30 Aftensmad (2 retter)

Kl. 20.00 – 22.00 Fælles hygge med nål, tråd og måske en bette bajer

Fredag den 1. november

Kl. 08.00 – 10.00 Morgenmad

Kl. 10.00 – 12.00 Workshop

Kl. 12.30 Gårdens frokost

Kl. 14.00 – 16.00 Workshop

Kl. 18.00 – 19.30 Aftensmad (2 retter)

Kl. 20.00 – 22.00 Fælleshygge – Brodegaen er åben

Lørdag den 2. november

Kl. 08.00 – 10.00 Morgenmad

Kl. 10.00 – 12.00 Workshop

Kl. 12.30 Gårdens frokost

Kl. 14.00 Farvel & tak for denne gang

Der skal tjekkes ud fra værelserne senest kl. 11.00

Om oplægsholderne:

Lærke Egefjord er billedkunstner, forfatter og læge med baggrund inden for hjerneforskning. Hun underviser i, hvordan kunst og kreative processer indvirker på hjernen hos både syge og raske. Og om hvordan kreative processer kan styrke vores mentale sundhed og dæmpe symptomer på stress, angst, depression og uro, og hvordan man bliver ligefrem bedre til at koncentrere sig, hvis man arbejder med sine hænder. Lærke står bag hjemmesiden www.laerkeegefjord.dk

Trine Runge Jessen er bl.a. forfatter til bogen ‘Broderistens badass broderier’. Hun har specialiseret sig i at brodere sjove og anderledes motiver såsom den klassiske Jakabov, medisterpølser og anden obskur dåsemad. For Trine handler broderi nemlig først og fremmest om at have det sjovt og rart sammen. Trine holder foredrag og workshops om broderi i hele landet og sælger sine designs samt broderitilbehør på hjemmesiden www.broderist.com

Du kunne også være interesseret i...